Verslag turnseizoen 2021/2022

Verslag turnseizoen 2021/2022,

Alweer een seizoen voorbij , maar gelukkig een seizoen waar we weer normaal konden turnen met elkaar.

We begonnen het seizoen met juf Anita omdat Marije zwanger was. We zijn  gestart met de kleutergym en dat is nu een succes en we zien veel kindjes al lekker bewegen en gymmen.

We zijn ook overgegaan op een nieuw systeem qua ledenadministratie en betalingen, en dat hebben we nu ook goed onder de knie.

In December hebben we met de kinderen pietengym gevierd wat erg gezellig was.

Ook hebben we rond de kerst de vaste mensen die altijd helpen met op en afbouwen een klein presentje gebracht aan de deur, om zo onze waardering te uiten voor hun hulp.

In maart kwam Juf Marije terug van haar zwangerschapsverlof en hebben we afscheid genomen van juf Anita , die we een leuke laatste les hebben gegeven.

In mei hebben we juf Marije haar verjaardag gevierd met een gezellige zaal met ballonnen en vlaggen, en was er voor de kinderen wat lekkers te eten en te drinken.

In juni dan de sponsorgym wat een succes was dat, wat waren we trots als bestuur en wat hebben we een leuke middag gehad met elkaar.

En dan nog de onderlinge wedstrijd samen met Gymvereniging VVW, het was goed georganiseerd en erg gezellig en we hadden ook winnaars van onze vereniging!

We kijken uit naar volgend seizoen waar we in de toekomst ook hopen te kunnen uitbreiden, maar dat zit er helaas voor nu nog niet in, we zijn op zoek naar nog een extra trainster of trainer.

We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie toe en tot 2 september!

Groetjes,

Het bestuur van Gymvereniging O.S.S.